Ece Üner 'keşke ölsem' dedi olan oldu; O son bedduayı kendime etmeyecektim

Ana haberin ardından gündüz kuşağına transfer olan ünlü sunucu Ece Üner'den kötü haber geldi! Geçtiğimiz hafta sosyal medyada 'psikolojide 3 dakika kuralı' videosuyla konuşulan ve eleştirilerin odağında kalan güzel sunucu Ece Üner sevenlerini korkuttu!

Ece Üner 'keşke ölsem' dedi olan oldu; O son bedduayı kendime etmeyecektim - Sayfa 1

Ünlü sunucu Ece Üner'in ilişkiler üzerine yaptığı 'psikolojide 3 dakika kuralı' analizi 3 yıl sonra sosyal medyada yeniden viral oldu. Ece Üner sosyal medyada bu videoyla dalga konusu oldu.

110
Ece Üner 'keşke ölsem' dedi olan oldu; O son bedduayı kendime etmeyecektim - Sayfa 2

Bu videonun ardından da, bir başka programda anlattığı 'kartal ve karga' hikayesi videosu sosyal medyada yayılan Ece Üner, kendisini ti'ye alan ve eleştirenlere "Ece Üner çok cahil kadın keşke ölse" diye cevap vermesinin ardından, koronavirüs testinin pozitif olduğunu duyurdu.  

210
Ece Üner 'keşke ölsem' dedi olan oldu; O son bedduayı kendime etmeyecektim - Sayfa 3

"O son bedduayı kendime etmeyecektim"

Ece Üner koronavirüse yakalandı. Twitter'da yaptığı paylaşımda testinin pozitif çıktığını duyuran Ece Üner, eski paylaşımını ti'ye alarak "O son bedduayı kendime etmeyecektim" dedi.

310
Ece Üner 'keşke ölsem' dedi olan oldu; O son bedduayı kendime etmeyecektim - Sayfa 4

Kanal D gündüz kuşağında canlı yayınlanan Ece Üner ile Susma programının sunucusu Ece Üner'in yıllar önce konuk olduğu Aslı Şafak'ın İşin Aslı programında ilişkiler üzerine yaptığı 'psikolojide 3 dakika' analizi son günlerde sosyal medyada yeniden gündeme gelerek viral oldu! 

410