Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar! 'Murat Kurum İstanbul için şans'

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkanı adayı Murat Kurum, Galatasaray'ı ziyaret etti. Galatasaray Başkanı Özbek, "Şahsi kanaatim Sayın Bakan’ın İstanbul için bir şans olduğudur" dedi.

Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar! 'Murat Kurum İstanbul için şans' - Sayfa 1

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. Kurum, Galatasaray Spor Kulübü’nü ziyaret etti. İBB Adayı Kurum’u Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve beraberindeki heyet karşıladı.

112
Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar! 'Murat Kurum İstanbul için şans' - Sayfa 2

Herkesle tek tek el sıkışan Murat Kurum, kulübün yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Başkan Özbek tarafından Cumhuriyet’in 100’ncü yılına özel tasarlanan forma hediye edildi. Ziyaret sonrasında ise Murat Kurum basın açıklamasında bulundu.

212
Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar! 'Murat Kurum İstanbul için şans' - Sayfa 3

11 ilin etkilendiği 6 Şubat'ta depreminde tüm spor kulüplerinin ve vatandaşların birlik ve beraberlik duygusu için seferber olduğunu hatırlatan Kurum, "Acılarımız ortak olduğu için tüm spor kulüplerimiz ve 85 milyon kardeşimiz deprem bölgesine akın etti. Orada depremzede kardeşlerimize yardım edebilmek için seferber oldu.

312
Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar! 'Murat Kurum İstanbul için şans' - Sayfa 4

Hızlı bir şekilde de dünyada eşi benzeri olmayan bir seferberlik anlayışıyla milletimiz tek yürek oldu ve 11 ilimizi ayağa kaldırmak depremzede kardeşlerimizi en hızlı şekilde eski hayatlarına döndürmek için büyük mücadele verdiler. Kulüplerimiz o kadar finansal yükleri olmasına rağmen gerek konteyner kent gerek kalıcı konutlar konusunda takdire şayan bir duruş sergiledi. Bu manada da spor kulüplerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

412