MHP'den 2023 seçimleri için sürpriz hamle! Devlet Bahçeli işaret etmişti

MHP'den 2023 seçimleri için sürpriz hamle geldi. MHP, gençlere yönelik 'x, y, z' gibi kodlamalara karşı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin gençlerle fotoğraflarının yer aldığı 'Kuşaklar Değişse de Karar Değişmez' sloganlı görseller ile kısa video hazırladı. İşte son dakika haberinin detayları...

VATAN VATAN
MHP'den 2023 seçimleri için sürpriz hamle! Devlet Bahçeli işaret etmişti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türk gençliğine yönelik "x, y, z" tanımlamalarına karşı partisinin duruşunu, "Gözlerine kara perde inenler nasıl bakar bilemem ama biz gençliğe bakınca x, y, z görmüyoruz. Alayını evladımız, alayını kardeşimiz, alayını yılmaz ve yıkılmaz Türk gençliğinin saygın ve sahiplenilmesi gereken bir parçası olarak değerlendiriyoruz." sözleriyle ortaya koymuştu.

PARTİ SLOGANLAR HAZIRLADI

"Gençleri farklı harflerle birbirinden ayırmaya yönelik tanımlamaların kuşakları birbirinden kopuk gösterdiği" görüşünü savunan parti, görsel çalışmalar ile sloganlar hazırladı.

MHP'nin 2023'teki seçimlerde Türk gençliğine vereceği mesajları içeren çalışmada, "Nesillerin birlik ve beraberliği, "aile" kavramı ile "ata-evlat" ilişkisine vurgu yapıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER