Azerbaycanlı yaşlı kadın üzerindeki ceketi depremzedelere bağışladı

Azerbaycan'da yaşlı bir kadın, depremzedeler için ailesiyle birlikte getirdiği yardımlara üzerinden çıkardığı ceketi de ekledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Azerbaycanlı yaşlı kadın üzerindeki ceketi depremzedelere bağışladı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen ve çevre illerde de büyük yıkıma yol açan 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye'ye yardım yağıyor.

Azerbaycanlılar, Türkiye'deki depremlerin ardından yaraların sarılması için adeta seferber oldu. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde, ailesiyle birlikte Türkiye’ye gönderilmek üzere yardım merkezine bağışta bulunan yaşlı bir kadının üstündeki ceketi de çıkararak teslim ettiği görüldü.

Yaşlı kadının bu davranışı birçok kişiyi derinden etkilerken, Azerbaycan halkının Türkiye’deki depremzedelere olan desteğini de bir kez daha gözler önüne serdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER