Yaşayan Nostradamus’tan korkutan açıklama: “Çin ve ABD arasında savaş öngörüyorum!”
Yaşayan Nostradamus olarak tanınan Brezilyalı Athos Salome, daha önce öngördüğü Microsoft kesintisinin gerçekleşmesinin ardından şimdi de Çin ile ABD arasında çıkabilecek olası bir savaş konusunda uyarıyor.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlBrezilyalı 36 yaşındaki Athos Salome, daha önce Covid-19 salgınını, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasını ve hatta Kraliçe Elizabeth'in ölümünü öngörmesi ve öngörüleri ile tahminlerinin doğruluğu nedeniyle sıklıkla medyum olarak anılıyor.
Dünya çapında gerginliğin arttığı bir dönemde, medyum 3. Dünya Savaşı'nın eşiğinde olduğumuz uyarısında bulunarak “en kötüsü henüz gelmedi” demişti.
Yaşayan Nostradamus’un son öngürüsü de bir o kadar korkutucu… Ünlü medyum, Amerika ile Çin'in çatışmaya doğru gittiğini ve iki önemli olayın tırmanmaya yol açabileceğini söylüyor.
Salome, “Örneğin Güney Çin Denizi, toprak ve askeri varlık konusunda yaşanan gerginliklerin yaşandığı bir bölge olduğundan istikrarsızlaşabilir.”
“Öte yandan, bu yapıları etkisiz hale getirebilecek veya bir ülkenin güvenliğine saldırabilecek büyük bir siber saldırı, belki de öngörülemeyen bir savaşın tetikleyicisi olabilir.” dedi.
Salome, bu tür tehditlerin gerçek olduğunu belirterek daha "sinsi" bir gelişme konusunda uyardı ve Çin'in, ABD'ye karşı Rusya ile de işbirliği yaptığını ekledi.