Yahudi lobisinin hedefinde! Elon Musk canlı yayında onlara küfür etti!

New York'ta düzenlenen DealBook Zirvesi'ne katılan Elon Musk, X platformuna reklam veren kişi veya şirketlerin İsrail-Hamas savaşı nedeniyle reklamları azaltacağı söylemlerine sinirlenerek canlı yayında küfür etti.

F5HABER F5HABER
Yahudi lobisinin hedefinde! Elon Musk canlı yayında onlara küfür etti!

Elon Musk gece saatlerinde New York'ta düzenlenen DealBook Zirvesi'ne katıldı.

CANLI YAYINDA KÜFÜR

Burada sunucunun X platformuna reklam veren kişi veya şirketlerin İsrail-Hamas savaşı nedeniyle reklamları azaltacağını söylemesi üzerine Musk canlı yayında küfür etti.

Sunucu ve Musk arasında geçen konuşmanın detaylı hali şöyle:

Sunucu: Umarım sana karşı verdikleri tepkileri durdururlar, reklam vermelerini istemiyor musun?

Elon Musk: Vermesinler

Sunucu: Ne demek istiyorsun?

Musk: '....... gitsinler' diyerek başladığı cümlesinin devamında Biri bana reklam üzerinden şantaj yapacak öyle mi? Bana parayla mı şantaj yapacaksın? dedi.

Açıklamalarının devamında Disney CEO'su Bob Iger'e seslenen Musk; "Hey Bob, seyircilerin arasındaysan, en azından ben öyle hissediyorum X'e reklam verme. Biri bana reklam üzerinden şantaj yapacak öyle mi? Bana parayla mı şantaj yapacaksın?

Musk'a yönelik sosyal medyada bir süredir 'Yahudi düşmanı' başlığı altında bir saldırı düzenleniyor, bu saldırının nedeni ise 2 hafta öncesine dayanıyor.

'ŞANTAJ YAPIYORLAR'

Musk bir kullanıcının X'te yaptığı, "Yahudiler, insanlardan kendilerine karşı kullanmayı bırakmalarını istedikleri nefreti tam da beyazlara karşı kullanıyor." paylaşımına "Gerçekleri söyledin." cevabını vermişti.

Bu cevaptan sonra aralarında Apple, Warner Bros, Disney, Paramount, NBCUniversal, Discovery ve Comcast gibi şirketlerin de bulunduğu devasa şirketler X platformuna verdiği reklamları iptal etti. Kendisini Yahudi düşmanı olarak tanımlamaya başlayanlara "Bana şantaj yapıyorlar" diyen Musk, "O tweet veya gönderi için üzgünüm. Platformda şimdiye kadar yaptığım en aptalca olmasa da en aptalca şeylerden biri" değerlendirmesinde bulundu.

SONRAKİ HABER