Dev kot pantolon markası iflas etti! Herkese geçmiş olsun.. Onlarca mağazası kapanacak

Tarihi 1977'ye uzanan Alman dev tekstil şirketi Yeans Halle iflas bayrağını çekti. Onlarca şubesi kapanacak ve çalışanları işsiz kalacak.

Dev kot pantolon markası iflas etti! Herkese geçmiş olsun.. Onlarca mağazası kapanacak - Sayfa 1

Geçtiğimiz yılın sonlarında Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayan iflas furyası Avrupa'ya sıçramıştı. Birçok turizm ve medya şirketi iflas ettiğini açıklamıştı. Henüz bu şirketlerin yarattığı buhranın etkileri soğumamışken dev tekstil firması Yeans Halle iflas ettiğini herkese duyurdu.

Dev kot pantolon markası iflas etti! Herkese geçmiş olsun.. Onlarca mağazası kapanacak - Sayfa 2

1977 SENESİNDEN BERİ HİZMET VERİYORDU

Kökleri daha öncesine dayansa da profesyonel olarak 1977 senesinden beri kot pantolon üreten Yeans Halle, özel tasarım ve özel boyutlarda üretim denildiğinde akla gelen ilk şirketlerden olarak kabul ediliyor.

Dev kot pantolon markası iflas etti! Herkese geçmiş olsun.. Onlarca mağazası kapanacak - Sayfa 3

Halktv.com.tr'de yer alan habere göre, Almanya iflas dalgasıyla kasılıp kavrulurken, bir moda mağazaları zinciri daha iflasını açıkladı. Alman kot markalarından Yeans Halle yetkilileri, şirketin enflasyon ve ekonomik belirsizliklerle beraber çevrimiçi perakendecilere yenik düştüğünü ifade etti.

Dev kot pantolon markası iflas etti! Herkese geçmiş olsun.. Onlarca mağazası kapanacak - Sayfa 4

HERKESE GÖRE KOT PANTOLON VAR

Yeanshalle.de'de aktarılan bilgiye göre, Yeans Salonu her zaman farklı olmalı. Daha çeşitli, daha yetkin, daha müşteri odaklı, daha bireysel. Artık birçok mağazayla Stuttgart bölgesinin ötesine geçtik. Bu gelişmeyi, bu radyo reklamıyla büyüyen ve ilk harçlıklarından bu yana bize sadık kalan herkese de borçluyuz. Özellikle “…Jeans Halle'de herkese göre kot pantolon var!” ifadesi kullanıldı.