Demet Akalın durumu fark edince isyan etti: Bu nasıl bir sahtekarlık!

Popçu Demet Akalın'ın kızı Hira, 'Uzunmakarna' adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi. Durumu fark eden Akalın, isyan etti.

Demet Akalın durumu fark edince isyan etti: Bu nasıl bir sahtekarlık! - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün büyük bir panik yaşadı. Akalın'ın yedi yaşındaki kızı Hira, 'Uzunmakarna' adıyla bilinen TikTok fenomeni Özgür Balakar'ın canlı yayınına annesinin kredi kartından tam 7 bin TL gönderdi.

Demet Akalın durumu fark edince isyan etti: Bu nasıl bir sahtekarlık! - Sayfa 2

Durumu fark edince hemen hesaplarını kontrol eden Demet Akalın, gerçeği öğrenince şoke oldu. Yaşadığı olayı sosyal medya hesabından anlatan popçu, anne ve babaları uyardı.

Demet Akalın durumu fark edince isyan etti: Bu nasıl bir sahtekarlık! - Sayfa 3

"KREDİ KARTIMDAN 7 BİN TL ÇEKİLİYOR"

48 yaşındaki şarkıcı, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Hira, bugün online derste moladayken, biz de canlı yayındayken TikTok’a giriyor. Bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız 'Bana çiçek gönder, böcek gönder. Teşekkür ederim Hira' diyor ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Para giden kişiyle konuşuyorum bana 'Bunun muhatabı Apple' diyor. 

Demet Akalın durumu fark edince isyan etti: Bu nasıl bir sahtekarlık! - Sayfa 4

"BU NASIL BİR SAHTEKARLIK!"

Oraya başvuruyoruz, geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Hayatımda böyle bir şey görmedim! TikTok'ur gel sen kredi kartı başka bir telefona tanımlı ve sen çocuğun hesabından 7 bin lira al! Arkadaşlar, anneler, babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor...