Darmaduman 4. bölümde son kozunu oynadı

Darmaduman 3. bölümü ile geçtiğimiz perşembe akşamı Fox TV ekranlarında boy gösterdi. Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı proje seyirciden beklediği ilgiyi bir türlü göremedi. Vites yükseltmek için yayın tarihini değiştiren Darmaduman 4. bölümünde son kozunu da oynadı. İşte detaylar…

Darmaduman 4. bölümde son kozunu oynadı - Sayfa 1

Yeni yayın dönemimde Darmaduman dizisine ekran şansı tanıyan Fox TV, reyting sonuçlarında istediği sonucu elde edemedi. Çocukluğunda babası tarafından sevilmeyen Harun’un iyi bir baba oluşunun ele alındığı hikayenin pek de ilgi çekmediği aşikar.

112
Darmaduman 4. bölümde son kozunu oynadı - Sayfa 2

Maalesef her dizinin şansı İlk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran Yalı Çapkını kadar yaver gitmiyor. F5HABER ekibi olarak Darmaduman'ın yayın tarihinin değiştiğini siz değerli okuyucularımız ile paylaşmıştık.

212
Darmaduman 4. bölümde son kozunu oynadı - Sayfa 3

Reyting sonuçlarında hüsrana uğrayan Darmaduman dizisinde başarı elde etmek için ilk hamle olarak yayın tarihi değişikliği yapıldı. Perşembe günleri seyircisi ile buluşan Darmaduman, bundan sonra cumartesi akşamları yayınlayanacak.

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ…

312
Darmaduman 4. bölümde son kozunu oynadı - Sayfa 4

Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Metin Coşkun ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin de rol aldığı Darmaduman, reytinglerde başarı elde edebilmek için son kozunu oynadı.

412