Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kimini üzdü, kimini sevindirdi; İşte ünlülerin seçim sonrası paylaşımları...

Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki yarışın galibi belli oldu. Recep Tayyip Erdoğan yeniden Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı seçildi. 28 Mayıs seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ünlü isimlerde sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı. İşte ünlülerin seçim sonrası paylaşımları...

Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kimini üzdü, kimini sevindirdi; İşte ünlülerin seçim sonrası paylaşımları... - Sayfa 1

28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde sonuçlar açıklandı. Cumhur İttifakı adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki yarış sona erdi. Erdoğan yüzdesel olarak 52. 16 oy alarak seçimin kazanan ismi oldu. Peki seçim sonuçlarıyla ilgili hangi ünlü ne paylaştı? Sosyal medyada gündem olan seçim sonuçlarına ünlü isimlerden gelen ilk tepkileri derledik...

113
Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kimini üzdü, kimini sevindirdi; İşte ünlülerin seçim sonrası paylaşımları... - Sayfa 2

ROJDA DEMİRER

En son O Kız dizisinde boy gösteren Rojde Demirer Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek, "Ben senden razıyım" paylaşımında bulundu. 

213
Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kimini üzdü, kimini sevindirdi; İşte ünlülerin seçim sonrası paylaşımları... - Sayfa 3

ALİŞAN

Seçim öncesinde de Erdoğan'a destek paylaşımlara yapan Alişan seçim sonrasında, "Yine kazandık. Sayın Cumhurbaşkanım seninle gurur duyuyoruz. Türkiye’mize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

313
Cumhurbaşkanı seçim sonuçları kimini üzdü, kimini sevindirdi; İşte ünlülerin seçim sonrası paylaşımları... - Sayfa 4

DEMET EVGAR

Ünlü oyuncu Demet Evgar Instagram hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşarak "Ben senden razıyım" notunu düştü. 

413