Coşkun Sabah: Kızıma Mardin'de şort giydirmem!

Sanatçı Coşkun Sabah, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu. Coşkun Sabah programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Özellikle 22 yaşındaki kızı Roza hakkında söyledikleri dikkat çekici...

Coşkun Sabah: Kızıma Mardin'de şort giydirmem! - Sayfa 1

Arman Çağlayan'ın programında birbirinden bomba açıklamalarda bulunan sanatçı Coşkun Sabah, kariyerinin ilk yıllarında Bülent Ersoy’un kendisini kıskandığını söyledi. 

Coşkun Sabah: Kızıma Mardin'de şort giydirmem! - Sayfa 2

Sabah, Ersoy’un ekibinde ud çalarken ‘tenzili rütbeye’ (mertebe düşürülmesi) uğradığını itiraf etti.

Coşkun Sabah: Kızıma Mardin'de şort giydirmem! - Sayfa 3

"BÜLENT HANIM KISKANIYORDU" 
Usta sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

“Çok alkış alıyordum. Bülent Hanım kıskanıyordu beni. Gar Gazinosu’nda çıkıyordu, ‘özel saz’ olarak bazen beni de götürüyordu. Saz ekibinde koltuk, kıdeme göre sıralanır. Bir gün geldim, koltuğum başka yerde duruyor. Aldım udumu çıktım. Bu işte bir kumpas var çünkü. ‘Ben artık ud çalmayacağım, kendi şarkılarımı okuyup meşhur olacağım’ dedim. Muzaffer Özpınar bana haber uçurdu ‘Bu olay Bülent Ersoy’un ricasıydı’ diye.

Coşkun Sabah: Kızıma Mardin'de şort giydirmem! - Sayfa 4

"GENÇ KALMAK İSTİYORUM" 
69 yaşındaki Coşkun Sabah, programda 30 yıldır anti-aging programı uyguladığını da açıkladı: “İki senede bir kan örneklerim yurt dışına gider. Aminoasitler, vitaminler, mineraller eksikse yerine konur. Yaşlanma geciktirici takviyeler alınır. Dinç ve genç kalmak istiyorum. Uykuma ve beslenmeme de dikkat ederim.”