Coşkun Sabah: Feministlerin sesi çok çıkıyor

Son olarak “Bekârlık bana göre değilmiş, evde hanımın ‘Haydi, yemek hazır’ diye seslenmesini özledim" açıklaması sosyal medyada tartışılan Coşkun Sabah, "Feministler, kızım özelinde yaptığım açıklama nedeniyle yazın da ayaklandı ama inanın çoğunluk değiller sadece sesleri fazla çıkıyor" dedi.

Coşkun Sabah: Feministlerin sesi çok çıkıyor - Sayfa 1

 Coşkun Sabah verdiği röportaj ile yeniden gündeme geldi. 

111
Coşkun Sabah: Feministlerin sesi çok çıkıyor - Sayfa 2

Coşkun Sabah'ın Ceyda Okay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Roza Sabah'ın bikinili paylaşımları babası ile arasını açmıştı

211
Coşkun Sabah: Feministlerin sesi çok çıkıyor - Sayfa 3

Coşkun Sabah'ın daha önce yurt dışında iyi paralara okuduğunu belirttiği kızı Roza Sabah sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı olmuş bu durumdan rahatsız olan sanatçı Coşkun Sabah kızının Instagram hesabını kapattırmıştı. Daha sonra babasıyla arasını düzelten  Roza Sabah hesabını yeniden açmıştı. 

311
Coşkun Sabah: Feministlerin sesi çok çıkıyor - Sayfa 4

Son olarak “Bekârlık bana göre değilmiş, evde hanımın ‘Haydi, yemek hazır’ diye seslenmesini özledim" açıklaması sosyal medyada tartışılan Coşkun Sabah, "Feministler, kızım özelinde yaptığım açıklama nedeniyle yazın da ayaklandı ama inanın çoğunluk değiller sadece sesleri fazla çıkıyor" dedi.

411