Camdaki Kız dizisi final öncesi büyük sürpriz; Bu sahne uzun süredir bekleniyordu

Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran Camdaki Kız 81. Bölüm öncesi büyük deprem yaşanırken seyircinin beklediği olay sonunda oldu. İşte geceye damga vuran o detay…

Camdaki Kız dizisi final öncesi büyük sürpriz; Bu sahne uzun süredir bekleniyordu - Sayfa 1

İlk bölümden bu yana izlenme rekorları kıran Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Camdaki Kız yeni bölüm yine adından söz ettirecek. Artık final kararının alındığı bilinen Camdaki Kız dizisinde çok uzun süredir beklenenler olacak ve seyirci o sahneyi görmüş olacak.

Camdaki Kız dizisi final öncesi büyük sürpriz; Bu sahne uzun süredir bekleniyordu - Sayfa 2

Burcu Biricik, Şarkıcı Alya, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Hivda Zizan Alp, Enis Arıkan, Tamer Levent ve Selma Ergeç gibi başarılı isimlerin rol aldığı Camdaki Kız 81. Bölüm Kanal D ekranlarında seyirciyi ekran başına kilitlerken sürpriz üstüne sürpriz yaşandı.

Camdaki Kız dizisi final öncesi büyük sürpriz; Bu sahne uzun süredir bekleniyordu - Sayfa 3

Camdaki Kız dizisi Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelmiş ve her bölümü günlerce konuşuluyordu. Artık bir dönem resmen sona erecek ve Camdaki Kız dizisi ekranlara veda ederek final yapacak. Bir dönemin sonunun geldiği Camdaki Kız dizisinde ise tahmin edilen de oldu.

Camdaki Kız dizisi final öncesi büyük sürpriz; Bu sahne uzun süredir bekleniyordu - Sayfa 4

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesini konu alan Camdaki Kız dizisinin finali nasıl olacak? Diye merak edilirken gelen haber herkesi şaşkına çevirmiş duruöda.