Buket Aydın kendisiyle ilgili yapılan haberlere tepkili: Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok

Gazeteci Buket Aydın, bugün bazı internet sitelerinde kendisi hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi. "Cımbızla bazı cümleler çekip üstüne benim söylemediğim şeyleri de katarak haberleştirmek nasıl bir kötülük?" diyen Aydın, devamında kimseden intikam almak gibi bir derdinin olmadığını kaydetti.

Buket Aydın kendisiyle ilgili yapılan haberlere tepkili: Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok - Sayfa 1

Mayıs ayında Demirören Medya Grubu'nda üstlendiği görevlerden istifa eden gazeteci Buket Aydın, kendisi hakkında 'Buket Aydın: Sırtımdan vurdular, intikamım acı olacak' başlığıyla haberleştirilen metinlerle ilgili açıklama yaptı.

Buket Aydın kendisiyle ilgili yapılan haberlere tepkili: Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok - Sayfa 2

Kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulunan Aydın, sözlerine "Dün hatır için Instagram üzerinden bir canlı yayına katıldım. Kadın kadına çok da eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sohbet içerisinden cımbızla bazı cümleler çekip üstüne benim söylemediğim şeyleri de katarak haberleştirmek nasıl bir kötülük?" diye başladı.

Buket Aydın kendisiyle ilgili yapılan haberlere tepkili: Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok - Sayfa 3

Aydın, şöyle devam etti:

Benim ifadelerimle ilgili magazin programında yapılan yorumları ben sanki o ifadeleri kullanmışım gibi yayınlayan ve ayrıca sürekli özel hayatımla ilgili 'iftira' haberler yaymaya çalışan her mecraya dava açacağım. O yayında ben 'Bana yapılanları hemen unutuyorum, en sevmediğim huyum bu' dedim. 

Buket Aydın kendisiyle ilgili yapılan haberlere tepkili: Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok - Sayfa 4

Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok, olamaz. Ayrıca mobbing ile ilgili konuşulanlar kadınların iş hayatında maruz kaldığı mobbingle ilgiliydi ve geneldi.