Bu otomobillerin hepsi 90 bin altında: Ford Fiat Opel Peugeot Hyundai Renault...

İkinci el araçların fiyatları yüzde 15 düştü. İkinci el araba almak isteyenler şimdi otomobil fiyatlarını araştırıyor. Araç sahibi olmak isteyenler sahibinden satılık en ucuz ikinci el otomobilleri merak ediyor. Bütçelerine en uygun 2. el otomobili arayanlar için 90 bin TL altındaki araçları listeledik. İşte aralarında Fiat, Renault, Opel, Peugeot, Hyundai, Kia Ford Fiat Opel, Hyundai, Renault gibi markaların bulunduğu liste.

Bu otomobillerin hepsi 90 bin altında: Ford Fiat Opel Peugeot Hyundai Renault... - Sayfa 1

Koronavirüs salgını geçtiğimiz yıl dünyayı kasıp kavurdu. Milyonlarca insan hayatını kaybetti. Dünya adeta küresel bir cezaevine dönüştü.

163
Bu otomobillerin hepsi 90 bin altında: Ford Fiat Opel Peugeot Hyundai Renault... - Sayfa 2

Fabrikalar kapılarına kilit vurdu

Tedarik zincirinin önemli halkaları ciddi oranda etkilendi. Binlerce insanın çalıştığı fabrikalar bile kapılarına kilit vurdu. Üretim adeta durdu. Bundan en çok etkilenen sektörlerden biri de otomotiv sektörü oldu.

263
Bu otomobillerin hepsi 90 bin altında: Ford Fiat Opel Peugeot Hyundai Renault... - Sayfa 3

Piyasada araç kalmadı
Covid 19 insanların yaşam alışkanlıklarını da kökten değiştirdi. Hijyen ve mesafe hayatın olmazsa olmazı haline geldi. Bu süreçte toplu taşıma kullanmak istemeyen vatandaşlar kendi araçlarını almak için harekete geçti ve deyim yerindeyse piyasada araç bulmak adeta imkansızlaştı.

363
Bu otomobillerin hepsi 90 bin altında: Ford Fiat Opel Peugeot Hyundai Renault... - Sayfa 4

İkinci el araç fiyatları uçuşa geçti. Sıfır otomobil bulan kendini şanslı saydı.

463