Bu fırsat kaçmaz! Sıfır araçlarda büyük fırsat! İşte o liste...

Sıfır araç sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş internet üzerinden araç fiyatlarına bakıyor. Yıl sonunda büyük fırsat olarak gördüğümüz otomobil fiyatlarını sizler için derledik. İşte o araçlar...

Bu fırsat kaçmaz! Sıfır araçlarda büyük fırsat! İşte o liste... - Sayfa 1

Bakanlığın attığı adımlarla birlikte aksesuar adı altında bayilerin fatura kesmeden el altından para alması, bayi çalışanlarının satış listesinde sıra önceliği tanımak için fazladan ücret talep etmesi, bir kişinin topladığı vekaletlerle 3’ten fazla araç satışının önüne geçilmesi, fahiş fiyat denetimleri, sıfırdan daha pahalıya satılan ikinci ele düşmüş araçların ilanlarına düzenleme gibi birçok aksiyon otomobil sektörünü düzene soktu.

139
Bu fırsat kaçmaz! Sıfır araçlarda büyük fırsat! İşte o liste... - Sayfa 2

ALDIĞINIZ OTOMOBİL 1 AY SONRA 1 YAŞINDA OLACAK

Sıfır da olsa alınan otomobil 2024 yılı itibarıyla 1 yaşında olacak. İkinci elde bu durum fiyat düşüşü anlamına geliyor. Bütçeniz 2024 model almaya elverişliyse yerli otomobiller için 1.5 ay, ithal otomobiller için de yaklaşık 3 ay beklemeniz gerekebilir. Bekleme süreleri yerli ve yabancı otomobillerin 2024 modellerinin üretilip satışa konması arasında geçen süreden dolayı oluşuyor.

239
Bu fırsat kaçmaz! Sıfır araçlarda büyük fırsat! İşte o liste... - Sayfa 3

İŞTE O OTOMOBİLLER....

339
Bu fırsat kaçmaz! Sıfır araçlarda büyük fırsat! İşte o liste... - Sayfa 4

Alfa Romeo Tonele 1.6 Dizel 130 Hp

439