Madonisa, halka arzı gündemine aldı!

Modanisa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Sami Güzel, birkaç yıl içinde halka arza gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Madonisa, halka arzı gündemine aldı!

Yatırım Vizyonu'nun bu haftaki konuğu Modanisa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Sami Güzel oldu.

Güzel "Kurulduktan hemen sonra gerek konfeksiyon gerek eşarp-şal alanında müşterilerimize her gün 200-300 yeni ürün sunmaya başladık. Çeşidi az olan bir pazara odaklandık, büyük bir ilgi ile karşılaştık. Almanya'daki yüksek Türk nüfusu nedeniyle hızlı büyüdük. 5 kıtada 140 ülkeye satış yapan bir ihracat şirketiyiz" şeklinde konuştu.

Güzel, ABD'deki alım gücü ve e-ticaret alışkanlıklarının çok yüksek olduğunu söyledi.

E-ihracatta lojistik ve ödeme sistemlerinin çok geliştiğini ifade eden Güzel "Aynı gün ihracatçı olabiliyorsunuz. Bizim aslında Türkiye gibi bir avantajımız var. Küçük atölyelerle çok hızlı üretim yapabiliyoruz. Coğrafi olarak da çok avantajlıyız; hem Ortadoğu pazarına hem de Avrupa pazarına aynı sürede gönderim yapabiliyoruz. Girişimcilere tavsiyem hemen başlasınlar, pes etmesinler" ifadelerini kullandı.

HALKA ARZ NE ZAMAN?

Güzel "Yatırımlarla birlikte stratejimiz gelişiyor. Bu yıl 5 yeni mağaza açtık. Birkaç yıl içinde halka arza gitmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak link: https://www.bloomberght.com/modanisa-guzel-halka-arza-gitmeyi-hedefliyoruz-2352301

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER