Bitcoin yatırımcılarına kötü haber; Kritik gelişmeler yaşanıyor

En büyük hacimli kripto para olan Bitcoin, dün sabah saatlerinden itibaren 59 bin dolardan 50 bin 900 dolar düzeyine kadar düştü. Kripto para piyasalarını sallayan bu düşüşün ardından flaş gelişmeler yaşanıyor. Bitcoin yatırımcıların ilgilendiren detaylar haberimizde...

Bitcoin yatırımcılarına kötü haber; Kritik gelişmeler yaşanıyor - Sayfa 1

Bitcoin bugün sert bir düşüş yaşayarak 52.000 doların altını gördü. Dünyanın en popüler kripto parası henüz çarşamba günü 64.863 dolarla rekor kırmıştı.

112
Bitcoin yatırımcılarına kötü haber; Kritik gelişmeler yaşanıyor - Sayfa 2

Bitcoin son düşüşe rağmen son 1 yılda yüzde 779, son 1 ayda ise yüzde 10 yükselmiş durumda. Dolayısıyla günlük yüzde 11'lik düşüşe rağmen aslında tarihi bir çakılmadan veya ayı piyasasına girildiğinden bahsetmek henüz mümkün değil.

212
Bitcoin yatırımcılarına kötü haber; Kritik gelişmeler yaşanıyor - Sayfa 3

Yine de dünkü düşüş kripto para piyasasında özellikle de kısa vadeli olarak yatırım yapmanın ne kadar riskli olabileceğini bir kez daha hatırlattı. 

312
Bitcoin yatırımcılarına kötü haber; Kritik gelişmeler yaşanıyor - Sayfa 4

Bitcoin 10 yılı aşkın bir süredir çeşitli platformlarda alınıp-satılıyor. Bu geçen süreçte yatırımcılar oldukça fırtınalı bir denizde sürekli yönlerini bulmaya çalıştı. Zaman zaman zirveden alım yapanlar, yaşanan düşüşlerle kayıplarını telafi edebilmek için yıllarca bekledi.

412