Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke eden ayrılık!

ATV ekranlarında her hafta perşembe akşamları izleyici karşısına geçen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. ‘Yılmaz’ karakterine can veren Uğur Güneş’in diziden ayrılışının ardından bir başka ünlü oyuncunun daha diziden ayrılacağı konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke eden ayrılık! - Sayfa 1

ATV ekranlarında her hafta perşembe akşamları izleyici karşısına geçen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Ünlü oyuncunun izleyiciyi ekrana kilitleyen diziden ayrılacağı konuşuluyor.

126
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke eden ayrılık! - Sayfa 2

Bir Zamanlar Çukurova 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Hande Soral gibi isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

226
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke eden ayrılık! - Sayfa 3

Demir Ümit'e kapılıyor

Züleyha'ya olan büyük aşkı için dengeleri alt üst eden Demir, Ümit'in çekim gücüne kapılıyor. Ümit'in oyunlarına kanmaya devam eden Demir gün geçtikçe kontrolünü kaybediyor. Son bölümde Ümit zor durumda kaldığı bahanesiyle Demir'i ayağına kadar getirtiyor. Fikret’in Demir’e karşı düşmanlığının nelere mal olacağının merak edildiği yeni bölümde, Ümit ile Demir arasındaki ilişkinin de nerelere doğru gideceği merak ediliyor.

326
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şoke eden ayrılık! - Sayfa 4

Züleyha Demir'i bilgilendiriyor

Kim olabileceğini tahmin dahi edemedikleri kişi tarafından şirkete bırakılan mektupta geçen konuşmalara bir türlü anlam veremeyen Züleyha, karmaşık durum hakkında Demir'i de bilgilendirmeyi ihmal etmiyor

426