Bir Küçük Gün Işığı dizisi ne zaman yayınlanacak? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm bu akşam var mı?

ATV ekranlarının sevilen yapımı Bir Küçük Gün Işığı dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki ama Bir Küçük Gün Işığı neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen detaylar...

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ne zaman yayınlanacak? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm bu akşam var mı? - Sayfa 1

Bir Küçük Gün Işığı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? gibi sorular internette araştırılıyor. ATV'nin iddialı dizisi Bir Küçük Gün Işığı yeni bölümün normal şartlarda 13 Şubat Pazartesi yani bu akşam ekranlara gelmesi gerekiyordu. 

120
Bir Küçük Gün Işığı dizisi ne zaman yayınlanacak? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm bu akşam var mı? - Sayfa 2

Ancak Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık deprem 10 ilimizde büyük bir yıkıma neden oldu. Türkiye'yi sarsan ve asrın felaketi olarak adlandırılan deprem dolayısıyla ülke genelinde 7 günlük milli yas ilan edildi. 

220
Bir Küçük Gün Işığı dizisi ne zaman yayınlanacak? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm bu akşam var mı? - Sayfa 3

Bir Küçük Gün Işığı dizisi ne zaman yayınlanacak? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm bu akşam var mı? sorularının yanıtı elbette herkesin tahmin ettiği gibi "hayır". 

320
Bir Küçük Gün Işığı dizisi ne zaman yayınlanacak? Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm bu akşam var mı? - Sayfa 4

Sadece Bir Küçük Gün Işığı değil, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Camdaki Kız, Kuruluş Osman gibi tüm dizilerin yeni bölümleri geçen hafta da ekranlara gelmedi. 

420