Beşiktaş'ın gözü Fenerbahçe-Erzurumspor maçında!

Hatayspor’u 7-0 yenmesinin ardından ligde son 3 maça 81 puanla lider olarak giren Siyah-Beyazlılar, yakaladığı istatistiklerle sezona damgasını vurdu. 37 maçta attığı 85 golle ligin en skorer takımı olan Kartal, 47 averajla rakiplerini solladı, en az yenilen takım oldu.

Beşiktaş'ın gözü Fenerbahçe-Erzurumspor maçında! - Sayfa 1

Süper Lig’de şampiyonluk için kalan 3 maçtan 4 puan çıkarması yetecek olan Beşiktaş’ın önünde bir ihtimal daha var... Sergen Yalçın’ın öğrencileri, Fenerbahçe’nin bugün Erzurumspor’a puan kaybetmesi halinde cumartesi günü Galatasaray’ı yenip mutlu sona ulaşabilecek.

Beşiktaş'ın gözü Fenerbahçe-Erzurumspor maçında! - Sayfa 2

Spor Toto Süper Lig’de önceki akşam Hatayspor’u 7-0’lık fantastik bir skorla devirmeyi başaran Siyah-Beyazlılar, bitime 3 maç kala puanını 81’e yükseltmişti.

Beşiktaş'ın gözü Fenerbahçe-Erzurumspor maçında! - Sayfa 3

Farklı skorla şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Kara Kartal, kalan 3 mücadeleden 4 puan alması halinde rakiplerinin sonuçlarına bakmadan mutlu sona ulaşacak. Yarışta yer alan Fenerbahçe, bugün Erzurumspor karşısında puan kaybederse Sergen Yalçın’ın öğrencilerine şampiyonluk için cumartesi günü Galatasaray’la oynanacak mücadeleyi kazanması yetecek.

Beşiktaş'ın gözü Fenerbahçe-Erzurumspor maçında! - Sayfa 4

Rachid Ghezzal fark yarattı

Hatayspor karşısında aldığı farklı sonuçla ligde 85 gole ulaşan Siyah-Beyazlılar, aynı zamanda 47 averaj yakalayarak liderliğiyle birlikte bu alanlarda da zirvede yer aldı. Bu sezon 37 maçın sonunda sadece 6 mağlubiyet elde ederek bu konuda da ligin en başarılı takımı olan Beşiktaş, 45 puanla iç sahada en fazla puan toplayan ekip de oldu. Takımın Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, 28 maçta 17 asistle bu alanda açık ara Süper Lig’in en başarılı ismi olmayı başardı.