Bergüzar Korel üçüncü çocuğuna hamile

Herkes Bergüzar Korel'i, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen için çektiği diziyle göreceğini sanıyordu. Ama hayat güzel oyuncuya en güzel golünü attı. Geçtiğimiz yıl ikinci kez annelik sevinci yaşayan Bergüzar Korel, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıkladı. 38 yaşındaki oyuncu, "Ailecek bizi çok şaşırtan bir sürpriz" sözleriyle güzel haberi duyurdu.

Bergüzar Korel üçüncü çocuğuna hamile - Sayfa 1

2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin'den sonra dizi setlerine uzak kalan Bergüzar Korel, yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacaktı. Kanlı Yayın adlı dizide 'Neslihan' karakterine hayat vermesi beklenen oyuncuya Serkan Altunorak ve Yiğit Özşener de eşlik edecekti. Ancak planlar tutmadı. Bergüzar hamile kaldı. 
 

Bergüzar Korel üçüncü çocuğuna hamile - Sayfa 2

Oyuncu Bergüzar Korel, 2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturmuştu. İlk çocukları 2010'da dünyaya gelen ünlü, oğullarına Ali adını vermişti. Geçtiğimiz yıl ikinci kez anne-baba olma mutluluğu yaşayan çift, oğulları Han'a eylül ayında kavuşmuştu.
 

Bergüzar Korel üçüncü çocuğuna hamile - Sayfa 3

Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hamile olduğunu duyurdu. Kendileri için de büyük sürpriz olduğunu belirten Korel şu mesajı paylaştı:
 

Bergüzar Korel üçüncü çocuğuna hamile - Sayfa 4

"Ekranlardan uzak kaldığım üç yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız 'Kanlı Yayın' adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken ailecek de bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim..."