Berat Kandili uzun, kısa, resimli mesajlar ve sözler…

Bugün Berat Kandili, bu kutlu gün hepimize mübarek olsun... Rahmet gecesi olan Berat kandilini gün boyu dualarla ve çeşitli ibadetlerle bu günü en güzel şekilde değerlendirebilirsiniz. Twitter, Facebook ve WhatsApp üzerinden tüm sosyal medyada paylaşabileceğiniz en çok kullanılan resimli kandil mesajlarını, en anlamlı en sevilen, en popüler mesajları haberimizde bulabilirsiniz.

Berat Kandili uzun, kısa, resimli mesajlar ve sözler… - Sayfa 1

Mübarek Berat Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu güzel günün başta ülkemiz olmak üzere bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum

118
Berat Kandili uzun, kısa, resimli mesajlar ve sözler… - Sayfa 2

Bu gece Yüce Allah'tan dileme, talepte bulunma, bağışlanma ve kurtuluşa ermek için çok büyük bir fırsat. Bu geceyi güzel geçirebilmek dileğiyle, Berat Kandilimiz mübarek olsun.

218
Berat Kandili uzun, kısa, resimli mesajlar ve sözler… - Sayfa 3

Bugün, nefsimizi terbiye edip, vicdani bir muhasebe yaparak gönül bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz bir gün olsun. Berat Kandilimiz mübarek olsun.

318
Berat Kandili uzun, kısa, resimli mesajlar ve sözler… - Sayfa 4

Berat Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini diliyorum.

418