Bensu Soral: Hakan ile zor bir dönemden geçiyoruz

2018'de nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş, bir süredir evliliklerinde kriz yaşıyor. Önceki akşam Yasemin Sakallıoğlu'nun Harbiye'deki gösterisinde objektiflere takılan Soral, ayrılık haberleriyle ilgili ilk kez konuştu

Bensu Soral: Hakan ile zor bir dönemden geçiyoruz - Sayfa 1

Oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, üç yıl önce görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Ancak ünlü çift, son dönemde evliliklerindeki sorunları atlatmaya çalışıyor.

 

Bensu Soral: Hakan ile zor bir dönemden geçiyoruz - Sayfa 2

"HASSASİYET RİCA EDİYORUZ"

Geçtiğimiz günlerde "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" diyen çiftten Hakan Baş, "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Bensu Soral: Hakan ile zor bir dönemden geçiyoruz - Sayfa 3

"ZOR VE DEĞİŞİK BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hakan Baş'ın bu sözlerinin ardından Bensu Soral ilk kez konuştu. Yasemin Sakallıoğlu’nun Harbiye’deki gösterisine katılan ünlü oyuncu, ayrılıkla ilgili sorulara, "Üçüncü şahışlarla alakası olmayan bir durum. Bildiğiniz gibi Hakan ile değişik ve zor bir dönemden geçiyoruz" yanıtını verdi.

Bensu Soral: Hakan ile zor bir dönemden geçiyoruz - Sayfa 4

"KÜSMEDİK"

Soral, ayrıca geçtiğimiz günlerde Hakan Baş ile katıldığı düğün töreni hakkında ise, "Küsmedik zaten aramız kötü değil" ifadelerini kullandı.