Bedriye Kılıç cinayetinde flaş! Bir kişi daha tutuklandı: O da olayın içindeymiş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Bedriye Kılıç cinayetinde sır perdesi aralanıyor. Olayın tek şüphelisi olan koca Tayfur Kılıç eşi 35 yaşındaki kiraz işçisi Bedriye Kılıç'ı öldürdüğünü itiraf etmiş ve tutuklanmıştı. Bedriye Kılıç cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.

Bedriye Kılıç cinayetinde flaş! Bir kişi daha tutuklandı: O da olayın içindeymiş - Sayfa 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki Bedriye Kılıç cinayetinde sır perdesi aralanıyor. Olayın tek şüphelisi olan koca Tayfur Kılıç eşi 35 yaşındaki kiraz işçisi Bedriye Kılıç'ı öldürdüğünü itiraf etmiş ve tutuklanmıştı.

Bedriye Kılıç cinayetinde flaş! Bir kişi daha tutuklandı: O da olayın içindeymiş - Sayfa 2

Bedriye Kılıç cinayetiyle ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.

Bedriye Kılıç cinayetinde flaş! Bir kişi daha tutuklandı: O da olayın içindeymiş - Sayfa 3

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya Akşehir'de eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan ve ve aylardır kendisinden haber alınamayan 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç aranıyordu. Cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç'ın şüpheli kaybıyla ilgili tek şüphelenilen kişi ise eşi Tayfur Kılıç idi.  Genç kadının yakınları Bedriye'nin eşi Tayfur tarafından öldürüldüğünü düşündüklerini açıklamıştı. Bedriye Kılıç'ın yakınlarının iddiası doğru çıktı.

Bedriye Kılıç cinayetinde flaş! Bir kişi daha tutuklandı: O da olayın içindeymiş - Sayfa 4

Gözaltına alınan Tayfur Kılıç, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Sorgusunda cinayetin detaylarını anlatan Tayfur Kılıç, eşini boğarak öldürdükten sonra cesedi uçurumdan attığını söyledi. Kılıç gazetecilere olayın namus meselesi olduğunu söyledi. Katil zanlısı Cumhuriyet Savcısı eşliğinde cesedi nasıl getirip, attığını anlattı. Bedriye Kılıç'ı öldüren eşi Tayfır Kılıç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.