Başak Dizer Tatlıtuğ: Kıvanç’a çok gülüyorum

Kıvanç Tatlıtuğ ile evliliğine dair konuşan Başak Dizer, "Kıvanç’a çok gülüyorum tabii. Evde devamlı taklit, mizah yapar, kafasında hemen yazar ve oynar" dedi.

Başak Dizer Tatlıtuğ: Kıvanç’a çok gülüyorum - Sayfa 1

Moda sektöründe yıllarını geçiren Başak Dizer Tatlıtuğ, bu hafta ALEM dergisi kapağını süsledi. Başak Dizer; modadan eşi Kıvanç Tatlıtuğ’a, sosyal hayatından iş hayatına kadar her şeyi Lara Mutlu’ya anlattı.
 

Başak Dizer Tatlıtuğ: Kıvanç’a çok gülüyorum - Sayfa 2

Dizer, "Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu."

Başak Dizer Tatlıtuğ: Kıvanç’a çok gülüyorum - Sayfa 3

"Tabii, evlilikle bu çember genişledi. Evliliğinizi ve özel hayatınızı ne kadar gizli yaşarsınız dışardan o kadar az müdahale yapılıyor, o kadar az konuşuluyorsunuz. Bir de yapı gereği zaten ben özel hayatımı ortada yaşamayı seven bir insan değilim. Kıvanç da aynı şekilde. Evliliğin en önemli yapı taşı saygı ve anlayış" dedi.

Başak Dizer Tatlıtuğ: Kıvanç’a çok gülüyorum - Sayfa 4

"HEP AŞK VAR" 

Dizer ayrıca şu ifadeyi kullandı:

"Birlikte eğlenmek, güzel vakit geçirmek, el ele neşeyi, coşkuyu ve tabii üzüntüyü paylaşabilmek; birlikte gülmek, seyahat etmek, kaliteli zaman geçirmek; birbirine yetebilmek; birbirini tamamlamak ve beslemek. "