Bambaşka Biri dizisinde kriz çıkaracak hata; Seyirci bile gözlerine inanamadı

FOX TV ekranlarının Hande Erçel ve Burak Deniz'li Bambaşka Biri'deki yaşanan gelişmeler büyük sürprizleri de beraberinde getirdi. Hande Erçel ve Burak Deniz’i yıllar sonra yeniden bir araya getiren Bambaşka Biri'deki meydana gelen hatalar seyirciyi bile şaşkına çevirdi.

Bambaşka Biri dizisinde kriz çıkaracak hata; Seyirci bile gözlerine inanamadı - Sayfa 1

Ekranlarda yeni başlayan diziler arasında adından söz ettirmeyi başaran FOX TV’nin iddialı projesi Bambaşka Biri dizisinin ilk bölümünde yaşananlar seyirciyi şaşırttı.

110
Bambaşka Biri dizisinde kriz çıkaracak hata; Seyirci bile gözlerine inanamadı - Sayfa 2

Burak Deniz’in, Türkiye’nin en ünlü haber spikerlerinden Kenan Öztürk'ü, Hande Erçel’in ise dişli, gözü pek savcı Leyla karakterini canlandırdığı dizi 11 Eylül akşamı Fox TV ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi.

210
Bambaşka Biri dizisinde kriz çıkaracak hata; Seyirci bile gözlerine inanamadı - Sayfa 3

Hande Erçel ile Burak Deniz, daha önce Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi projesinde başrolde yer almıştı. İkiliyi yıllar sonra yeniden bir araya getiren dizide Erçel'in sahnesindeki o hata sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

310
Bambaşka Biri dizisinde kriz çıkaracak hata; Seyirci bile gözlerine inanamadı - Sayfa 4

Leyla Gediz karakteri ile kararlı bir Cumhuriyet Savcısı olarak izlediğimiz Hande Erçel'in sahnesindeki o hata gündem oldu. Sezonun en çok konuşulacak ve reyting savaşında kendini gösterecek dizilerinden biri olacağı düşünülen Bambaşka Biri dizisinde öyle bir hata yapıldı ki gelin detaylara birlikte bakalım.

410