Bak işine Egea! Honda çılgın kampanyayı başlattı; Fiyatlar 1 milyon TL'ye çekildi

Honda, Şubat ayında başlayan kampanyalara kayıtsız kalamadı ve City modelinde dev bir indirime gitti. Egea bile bu kampanyanın karşısında pahalı kaldı. İşte 2024 Honda Şubat fiyat listesi...

Bak işine Egea! Honda çılgın kampanyayı başlattı; Fiyatlar 1 milyon TL'ye çekildi - Sayfa 1

Japon otomobil devi Honda, Şubat ayında adeta bir furya haline gelen kampanyalara bir yenisini ekledi ve otomobil severleri adeta çılgına çevirdi. Bankalardan kredi çekenler, yastık altında birikmişi olanlar Honda'nın City modeli için başlattığı kampanyaya akın ediyor. Honda'nın en uygun sıfır otomobili, kampanyadan sonra Fiat Egea Sedan Easy donanım modelinden bile neredeyse ucuz...

110
Bak işine Egea! Honda çılgın kampanyayı başlattı; Fiyatlar 1 milyon TL'ye çekildi - Sayfa 2

HONDA'DAKİ DEV KAMPANYAYA AKIN ETTİLER...

Fiat, Türkiye otomobil pazarında Egea modelleriyle dikkat çekiyor. Egea Sedan, Cross ve Cross Wagon modelleri, geniş bir kitleye hitap eden çekici tasarımları ve ekonomik fiyatlarıyla öne çıkıyor. Özellikle, 2024 model yılında Sedan Easy donanımıyla sunulan Fiat Egea, en uygun otomobil seçenekleri arasında yer alıyor.

210
Bak işine Egea! Honda çılgın kampanyayı başlattı; Fiyatlar 1 milyon TL'ye çekildi - Sayfa 3

Honda'nın City modelinin güncel fiyatlarına baktığımızda, 2023 model yılı 1.5L VTEC Benzin versiyonun kampanyalı fiyatının 1.040.000 TL olduğunu görüyoruz. Normal satış fiyatı ise 1.087.000 TL olarak belirlenmiş. Benzer şekilde, Fiat Egea'nın 2024 model yılı 1.3 M.Jet 95 HP versiyonunun kampanyalı fiyatı 1.053.900 TL iken normal fiyatı 1.095.900 TL olarak açıklanmış.

310
Bak işine Egea! Honda çılgın kampanyayı başlattı; Fiyatlar 1 milyon TL'ye çekildi - Sayfa 4

Aksam.com.tr'de aktarılan bilgilere göre, Fiat Egea Sedan Easy donanım otomobilden bile ucuz olarak ön plana çıkabilen City modeli, Honda noktayı koydu bile dedirtebiliyor. Bunun yanı sıra Honda City modelinde kampanya olması, 2024'ün en çılgın sıfır otomobil fırsatı olarak görülebiliyor. Çünkü ucuz olan otomobil, daha da ucuz fiyata alınabiliyor. Bu nedenle Honda City veya Fiat Egea almayı düşünenler tekrar tekrar düşünebiliyorlar. Ayrıca her iki modelin de 20 Şubat 2024 tarihli fiyat listesi aşağıda yer alıyor.

410