Baba dizisi hayranları bu habere çok üzülecek; Sorunlar bitmiyor

Show TV'nin Salı akşamları yayınlanan dizisi Baba reyting sıralamasında orta sıralarda kendine yer bulurken, Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ismi duyulduğunda 2022 dizi sektörüne damga vuracağı konuşulan dizinin şimdi de final yapabileceği konuşuluyor.

Baba dizisi hayranları bu habere çok üzülecek; Sorunlar bitmiyor - Sayfa 1

Show TV Salı akşamlarına Baba dizisini ayırmış durumda. 6. Bölümü bu akşam yayınlanacak olan dizi de tanıtım filmleri o kadar etkileyici olmuştu ki dizinin reyting rekorları kıracağı düşünülmüştü.

115
Baba dizisi hayranları bu habere çok üzülecek; Sorunlar bitmiyor - Sayfa 2

Çift haneli reyting sonuçlarının alınabileceği konuşulan dizi de Tolga Sarıtaş geniş kadroya ve derin bir hikayeye sahip olduklarını bunu da güzel bir şekilde seyirciye aktaracakları mesajını vermişti.

215
Baba dizisi hayranları bu habere çok üzülecek; Sorunlar bitmiyor - Sayfa 3

Dizinin aslında bu kadar başarılı olabileceği düşüncesi müthiş bir 4 sezonun ardından final yapan Çukur başarısının senaristi Gökhan Horzum'un Baba dizisinin de senaristi olmasıydı.

315
Baba dizisi hayranları bu habere çok üzülecek; Sorunlar bitmiyor - Sayfa 4

Ancak beklentiler büyük hayal kırıklığına uğradı. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 5. Bölümünde tüm kişi kategorilerinde 10. sırada AB'de dördüncülük ve ABC1'de ise beşincilik elde etti ve beklentileri karşılayamadı.

415