Ateş Kuşları dizisinde ortaya çıkan flaş detay; Bunu kimse tahmin edemedi

Ekranlara bomba gibi düşen yeni dizi Ateş Kuşları son bölüm izleyenlerin gözünde yaş bırakmadı. Yürek sızlatan hikayesiyle dikkat çeken Ateş Kuşları yeni bölüm için geri sayım başlarken, flaş bir detay ortaya çıktı.

Ateş Kuşları dizisinde ortaya çıkan flaş detay; Bunu kimse tahmin edemedi - Sayfa 1

Sokak çocuklarının hayat hikayesinin anlatıldığı Ateş Kuşları ATV ekranlarına resmen damga vurdu. Televizyonda pek fazla görmediğimiz bir konuyla seyircinin karşısına çıkan Ateş Kuşları istediği başarıyı kısa sürede yakaladı.

125
Ateş Kuşları dizisinde ortaya çıkan flaş detay; Bunu kimse tahmin edemedi - Sayfa 2

Hande Soral, Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Boncuk Yılmaz, Emir Çubukçu, Ahmet Saraçoğlu ve Erdem Şanlı gibi isimleri buluşturan Ateş Kuşları son bölüm yankıları sürerken, Ateş Kuşları 4. bölüm için de heyecan zirveye tırmandı.

225
Ateş Kuşları dizisinde ortaya çıkan flaş detay; Bunu kimse tahmin edemedi - Sayfa 3

Çatal’dan kaçan Mercan, Ali, Gülayşe, Zıpkın ve Sabit’in hayatta kalma mücadelesi izleyecinin yüreğini sızım sızım sızlatmaya devam ediyor!

325
Ateş Kuşları dizisinde ortaya çıkan flaş detay; Bunu kimse tahmin edemedi - Sayfa 4

Ateş Kuşları 3. bölümde yaşanan olaylar dizinin reyting sonuçlarına yansıdı. Geçtiğimiz Cuma akşamı tüm kategorilerde 2. sıraya yerleşen Ateş Kuşları Yalı Çapkını dizisinin en dişli rakibi haline geldi.

425