Arka Sokaklar bu haberle çalkalanıyordu: Gerçek ortaya çıktı

Kanal D ekranlarında 15 yıldır izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar'dan gelen son haberler herkesi şaşkına çevirdi. Yeni sezon için hazırlıklarına şimdiden başlayan diziyle ilgili ayrılık iddiaları var. Onur Bay ile Yüsra Geyik’in dizinin 15. sezon finalinde ayrılması herkesi şaşırtmıştı, ancak söylentilere göre ayrılıklar bu isimlerle son bulmayacak. Yeni sezonda dizinin kemik kadrosundan yine bazı isimlerle yollar ayrılacak.

Arka Sokaklar bu haberle çalkalanıyordu: Gerçek ortaya çıktı - Sayfa 1

Tekrar bölümleri bile izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar dizisi ekranlarda 15 yılı devirdi. Daha önce Türkiye'de hiç bir dizi bu kadar uzun süre ayakta kalamadı. Ancak Arka Sokaklar dile kolay kemik kadrosuyla adeta çeyrek asra yürüyor. 

127
Arka Sokaklar bu haberle çalkalanıyordu: Gerçek ortaya çıktı - Sayfa 2

Arka Sokaklar'a efsane sezon finali

Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar efsane bir bölümle yaz molası verdi.

227
Arka Sokaklar bu haberle çalkalanıyordu: Gerçek ortaya çıktı - Sayfa 3

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar sezon finali olan 594. Bölüm ile ekranlara veda ederken seyirciyi şoke eden gelişmeler yaşandı. Zeliş karakterini canlandıran Yüsra Geyik ve Tekin karakterine hayat veren Onur Bay ekibe veda etti.

327
Arka Sokaklar bu haberle çalkalanıyordu: Gerçek ortaya çıktı - Sayfa 4

Kadro yıllardır ilgiyle izleniyor
Zafer Ergin, Alp Korkmaz, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı ve Erler Film tarafından çekilen dizide, yıllar içinde ayrılıklar olsa da bu saydığımız isimler ilk bölümden beri yapımda rol almaya devam ediyor.

427