Alişan'dan bomba Mahsun Kırmızıgül sözleri!

Müzik yaşamına başladığı ilk dönemlerde aynı plak şirketinde faliyet gösterdiği Mahsun Kırmızıgül'le daha sonra pek çok sebepten arası açılan Alişan, Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Alişan'dan bomba Mahsun Kırmızıgül sözleri! - Sayfa 1

Alişan, Mahsun Kırmızıgül hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.Oğlu ile gezdiği sırada yanına gelen basın mensuplarına konuşan Alışan yeni şarkı arayışı içinde olduğunu ve günümüzde iyi bir şarkıya bir albüm parası yatırıldığını belirtti.

Alişan'dan bomba Mahsun Kırmızıgül sözleri! - Sayfa 2

'Var ya' şarkısı için o dönem 100 bin TL'ye yakın bir para ödediğini söyleyen Alişan 'İyi şarkı olsun yine o parayı veririm' dedi.

Alişan'dan bomba Mahsun Kırmızıgül sözleri! - Sayfa 3

Gazetecilerin "Mahsun Kırmızıgül müzik hayatına geri dönüyormuş, bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?" sorusuna ilk başta yanıt vermek istemeyen Alişan, daha sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Alişan'dan bomba Mahsun Kırmızıgül sözleri! - Sayfa 4

İlk olarak, "Ben o beyefendi ile ilgili konuşmak istemiyorum. Kendisini çok sevmedigim için hiçbir şey söylemeyeyim" diyen Alışan, Mahsun Kırmızıgül'e neden bu kadar kızgın olduğunu söylemedi. Ancak flaş açıklamalarda bulundu. İşte Alişan'ın Mahsun Kırmızıgül'ü hedef alan o sözleri: