Ali Koç küplere bindi! Dursun Özbek'e olay cevap: Gel GS TV'ye çıkalım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Ali Koç küplere bindi! Dursun Özbek'e olay cevap: Gel GS TV'ye çıkalım - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk oldu. Dev maçı Fenerbahçe 1-0'lık skorla kazandı. Müsabakanın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.

Ali Koç küplere bindi! Dursun Özbek'e olay cevap: Gel GS TV'ye çıkalım - Sayfa 2

İŞTE SELAHATTİN BAKİ'NİN AÇIKLAMALARI:

Selahattin Baki: "Takımımızı, hocamızı tebrik ediyorum. Dünya derbisinde 81 dakika 10 kişi oynayıp rakibimize kendi evinde şut fırsatı vermeden kazandık. Bu herhangi bir derbi galibiyeti değil, ötesidir. Son yıllarda gerek başkanımız, gerek yönetimimizin ortaya koyduğu bir argüman var; Fenerbahçe'ye karşı kutsal ittifak. Medya, MHK, federasyon, devletin bazı birimleri ayağı var. İtile kakıla buraya kadar getirilen rakibimizle aramızdaki farkı herkes gördü. Bu galibiyet, argümanlarımızı güçlendirdi. Takımımıza, teknik direktörümüze, orayı Kadıköy'e çeviren taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu maçın 19 Mayıs Pazar olması da anlamlı. Fenerbahçeliler'e ve Atamız'a armağan olsun."

Ali Koç küplere bindi! Dursun Özbek'e olay cevap: Gel GS TV'ye çıkalım - Sayfa 3

"Maçı kazandık diye hakemi unutacak değiliz. Daha ilk yarının başlarında gerek Szymanski'ye gerek Ferdi'ye yapılan fauller malum. Kart dahi çıkmadı. Son derece ucuz bir pozisyonda 21. dakikada Fenerbahçemiz'i 10 kişi bırakmayı uygun gördü. Hem Galatasaray'ı hem Fenerbahçe düşmanlarını hem hakemleri yendik."

Ali Koç küplere bindi! Dursun Özbek'e olay cevap: Gel GS TV'ye çıkalım - Sayfa 4

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bizlere yaşatmadığı skandal kalmadı. Atadığı hakemler, verdiği kararlar. Riyad skandalından sonra hala görevde kalması bambaşka yorumlanması gereken olay. Bu kadar skandal ve kötülüğe rağmen hala çıkıp konuşmuyor."