Ali Koç İsmail Kartal'a ne mesaj gönderdi? "Kepazeliğin en güzel ispatlarından biri"

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyeleri 2 Nisan tarihinde düzenlenecek Olağanüstü Genel Kurul öncesi bir araya geldi. Ali Koç, Trabzonspor maçında İsmail Kartal'a ne mesaj gönderdiğini açıkladı. İşte detaylar.

Ali Koç İsmail Kartal'a ne mesaj gönderdi? "Kepazeliğin en güzel ispatlarından biri" - Sayfa 1

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyeleri 2 Nisan tarihinde düzenlenecek Olağanüstü Genel Kurul öncesi bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç gündeme dair açıklamalarda bulundu.  

115
Ali Koç İsmail Kartal'a ne mesaj gönderdi? "Kepazeliğin en güzel ispatlarından biri" - Sayfa 2

Ali Koç'un açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;

"Organize bir kötülük içindeyiz. Adaletin tesis edilmediği bir ortamda rekabet etmeye çalışıyor. Fenerbahçe mağduru falan oynamıyor. İnşallah 2 Nisan'daki toplantıda gerekli katılımı sağlayıp, en aklı selim kararı veya kararları hep beraber alırız. Hedefimiz budur.

215
Ali Koç İsmail Kartal'a ne mesaj gönderdi? "Kepazeliğin en güzel ispatlarından biri" - Sayfa 3

"TRABZONSPOR MAÇI BARDAĞI TAŞIRAN DAMLADIR"

Nasıl bu noktaya geldik? Trabzonspor maçı kesinlikle ve kesinlikle burada toplanmamızın, 2 Nisan'daki toplantının nedeni değildir. Bardağı taşıran damladır. Neden? Şöyle bir inceleyelim, bakalım. Trabzonspor maçındaki olay bize göre tamamen organize, belli bir amaç ve hedef doğrultusunda, o amaç, bizi bir kez daha zorbalıkla şampiyonluktan etmek, Trabzonspor'un amacı demiyorum, organize kötülüğün tavan yaptığı örneklerden bir tanesi. Niye böyle düşünüyoruz?

 

315
Ali Koç İsmail Kartal'a ne mesaj gönderdi? "Kepazeliğin en güzel ispatlarından biri" - Sayfa 4

Bir kere güvenlik zaafiyeti var. Bunu kimse açıklayamaz, hiç kimse! Derbilerin nasıl olduğu, nasıl gergin geçtiği biliniyor. Yıllardır biriken sorunlardan dolayı Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki gerginlik biliniyor. Stadyumda polis olmaması hiçbir şekilde açıklaması olabilir konu değildir.

415