Aldatmak yeni bölümde şoke eden gelişme; Bunu kimse beklemiyordu

Ekranların yeni soluğu Aldatmak 13. bölüm için heyecan dorukta. Geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli'nin de kadrosuna katıldığı Aldatmak dizisi her geçen gün seyircisini şaşırtmaya devam ediyor. 15 Aralık Perşembe akşamı ATV'de yayınlanacak olan Aldatmak yeni bölümde izleyen herkesi şoke edecek gelişmeler yaşanacak.

Aldatmak yeni bölümde şoke eden gelişme; Bunu kimse beklemiyordu - Sayfa 1

Yeni sezonda şansını deneyen dizilerden olan Aldatmak, seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Asena Girişken, Cem Bender ve Ercan Kesal gibi oyuncuların yer aldığı Aldatmak'a Defne Samyeli de ayrı bir heyecan katmıştı. 

nde işler iyice karışırken, Aldatmak yeni bölümde kadroya dahil olan oyuncu ağızları açık bıraktı. Oyuncu kadrosunda , Vahide Perçin, , Cem Bender, 'ın yer aldığı projeye magazin dünyasının en çok konuşulan ismi geldi. 

116
Aldatmak yeni bölümde şoke eden gelişme; Bunu kimse beklemiyordu - Sayfa 2

30 yıllık evliliğin arkasından çıkan ihanetle yaşanan olayların anlatıldığı Aldatmak dizisinde olaylar gittikçe büyürken, Aldatmak yeni bölüm fragmanında görülen sahneler herkesi şaşırttı. 

216
Aldatmak yeni bölümde şoke eden gelişme; Bunu kimse beklemiyordu - Sayfa 3

Aldatmak 12. bölümde yaşanan olaylar ATV ekranlarında büyük ses getirdi. Sevilen dizi sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. 

316
Aldatmak yeni bölümde şoke eden gelişme; Bunu kimse beklemiyordu - Sayfa 4

 Aldatmak dizisi yeni bölümü ile de ekranlara damga vuracak gibi duruyor. İşlerin iyice sarpa sardığı Aldatmak dizisinde 

416