Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanacak yapımlar

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Exxen adında yeni bir dijital içerik platformu kurdu. Ilıcalı'nın yeni dijital platform projesi Exxen'de yayınlanacak yapımlar belli olmaya başladı. 1 Ocak'ta yayına başlayacak Exxen'de dizi, talk show ve yarışmalar yer alacak.

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanacak yapımlar - Sayfa 1

1 Ocak'ta yayın hayatına başlaması planlanan Exxen'de yer alacak program, dizi ve şovlar belli olmaya başladı. Exxen ilk olarak Şeref Bey dizisiyle kullanıcılarını buluşturacak. Aynı zamanda Aleyna Tilki ile Cemal Can'ın başrollerinde olacağı bir müzikal proje de Exxen'in içerikleri arasında yer alıyor.

111
Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanacak yapımlar - Sayfa 2

ZEHİRLİ ÇİÇEKLER 
Exxen'in bir diğer dizisi olan Zehirli Çiçekler için kadro çalışmalarının devam ettiği ifade ediliyor.

 
İbrahim Büyükak, Acun Ilıcalı’nın kuracağı ‘Exxen’ isimli dijital platformda yayınlanacak bir dizi projesi yazdığını açıkladı. 37 yaşındaki oyuncu, "Aralık ayı gibi sete gireceğiz ve ocak sonu gibi de yayınlanmaya başlayacak. Sekiz ya da 10 bölümlük bir proje olacak" dedi. 

211
Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanacak yapımlar - Sayfa 3

Ilıcalı Sihirli Annem dizisini de listesine ekledi. Süreç Film diziyi 20 bölüm olarak dijital platform için çekecek.

311
Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanacak yapımlar - Sayfa 4

ALİ ATAY İLE BAŞLIYOR
Şeref Bey dizisinin proje tasarımını Ali Atay yapıyor. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yapacağı dizinin başrollerinde ise Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban yer alacak. Dizinin kadrosu için çalışmalar devam ederken, çekimlerin kısa süre içerisinde başlayacağı konuşuluyor.

411