Acun Ilıcalı o yarışmacıyı Survivor'dan kovdu; İşte Survivor'da kim diskalifiye oldu? sorusunun yanıtı

Survivor son bölüm TV8 ekranlarına damgasını vurdu. Dün akşam yaşanan flaş ayrılık herkesi şoke ederken, Survivor'da hangi yarışmacı diskalifiye oldu? sorusu araştırılıyor. Öte yandan verdiği şok karar ile Acun Ilıcalı da tepkilerin odak noktası oldu. İşte, Survivor konseyinde yaşananlar ve olayın perde arkası...

Acun Ilıcalı o yarışmacıyı Survivor'dan kovdu; İşte Survivor'da kim diskalifiye oldu? sorusunun yanıtı - Sayfa 1

Survivor yeni bölüm fragmanı günlerdir merak konusu olmuştu. Survivor'ın 10 Nisan tarihli son bölümünde Acun Ilıcalı'nın sözleri ve kararı ağızları açık bıraktı. Alıcalı'nın açıklamalarından sonra sosyal medya kullanıcıları Survivor'da eski defterleri açarak bir dizi yorumda bulundu.

112
Acun Ilıcalı o yarışmacıyı Survivor'dan kovdu; İşte Survivor'da kim diskalifiye oldu? sorusunun yanıtı - Sayfa 2

 Ünlü televizyoncu parkurda keyfi olarak oynamayan bir yarışmacıyı çok sert sözlerle eleştirerek Survivor'dan kovdu. Peki, Survivor'da kim, hangi yarışmacı diskalifiye edildi? 10 Nisan 2023 Survivor'da kim, neden kovuldu? Haydi gelin detayları birlikte inceleyelim.

212
Acun Ilıcalı o yarışmacıyı Survivor'dan kovdu; İşte Survivor'da kim diskalifiye oldu? sorusunun yanıtı - Sayfa 3

Survivor'ın son bölümünde yaşananlar ekranlara damga vurdu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında konsey gerçekleşti. Mavi takım yarışmacısı olan Merve'nin dokunulmazlık oyununda oynamayarak performans göstermemesi Acun Ilıcalı tarafından konseyde gündeme getirildi. 

312
Acun Ilıcalı o yarışmacıyı Survivor'dan kovdu; İşte Survivor'da kim diskalifiye oldu? sorusunun yanıtı - Sayfa 4

Ilıcalı, Merve'nin keyfi olarak oynamaması nedeniyle gönüllüler takımının hakkını yedirmeyeceğini söyleyerek Merve'ye kalmak isteyip istemediğini sordu.

412