Abdurrahman Dilipak: Tuğçe Işınsu parti kursa yüzde 7 oy alır

Akit gazetesi yazarı Adurrahman Dilipak, “spiritüel danışman” olarak bilinen Tuğçe Işınsu hakkında eleştirel bir yazı kaleme aldı. Dilipak, “Onu kendine aşık et”, “Hiçlikten gelen güç” gibi kitaplara sahip olan Işınsu hakkında “Parti kursa en az %7 oy alır. Davudoğlu’ymuş, Babacan’mış, geç” diye yazdı. Dilipak sözlerinin devamında "Toplumda böyle bir 'sentetik din'e ciddi bir talep var. Bu mesele biraz da arz talep dengesi" yorumunda bulundu.

Abdurrahman Dilipak: Tuğçe Işınsu parti kursa yüzde 7 oy alır - Sayfa 1

Akit yazarı, şu ifadeleri kullandı:

Tuğçe de kim demeyin, hani şu sarışın Şeyhiye. “Güç” kitabını alıyorsunuz “Güç sizde”! Alıp okusanız olmuyor, bir tane de sizin edinmeniz gerekiyor. 5 kişilik bir ailede herkese bir kitap. Ucuz! Hediyesi 20 lira. Sudan ucuz. İşse iş, aşksa aşk, sağlıksa sağlık, kariyerse kariyer!. Ne istersen o.

Abdurrahman Dilipak: Tuğçe Işınsu parti kursa yüzde 7 oy alır - Sayfa 2

Okuyarak adam olmayacaksınız. Yani arkadaşından alıp okusan olmuyor. Para verip alman gerekiyor. Ya da birileri bu tılsımlı sırlar kitabını sizi düşünerek alıp hediye etmesi gerekiyor. Tecrübe edilmiştir.

Abdurrahman Dilipak: Tuğçe Işınsu parti kursa yüzde 7 oy alır - Sayfa 3

Bu “sarışın bomba”nın kitabından TSK alıp askerlerimizin sırt çantalarına birer tane yerleştirsin “zafer bizimdir”. CHP bu hatun kişiyi kapmadan AK Parti’nin yeşil Kemalistleri daha önce harekete geçip, bu işi bitirebilirler. Boşversenize siz savunma sanayi imiş, kıtalararası füzeymiş. 

Abdurrahman Dilipak: Tuğçe Işınsu parti kursa yüzde 7 oy alır - Sayfa 4

Bu bomba başka bomba. Boşverin “ne atom bombası, ne Soçi konferansı”.. Bu kitabı ihraç ederek Türkiye ekonomisini düzeltebilir mesela. Bu hatun kişiyi Turizm Bakanı yapalım turizmi uçurur. Türkiye’yi dünyaya tanıtırız. Şimdi benim asıl merak ettiğim konu, bu kitabın Corona virüsüne iyi gelip gelmediği.