50 bin TL altına alınabilecek arabalar

Hem ihtiyaçlara cevap verecek hem de bütçeyi aşmayacak bir araba almak isteyenlerin sıkça sorduğu soru 50 Bin TL Altı İkinci El Arabalar oluyor. Araç ister benzinli ister dizel olsun şu dönemde el yakıyor. Haberimizde sahibinden verilen ilanlara göre Türkiye'de 50 bin TL'ye kadar satın alınabilecek ikinci el otomobiller listelendi. İşte o paraya araba mı kaldı diyenler için dev hizmet!

50 bin TL altına alınabilecek arabalar - Sayfa 1

Bütçesine göre araba arayanlar soluğu ikinci el piyasasında alıyor. Bir dönem koronavirüs nedeniyle otomobil fabrikalarının üretimi durdurmasından dolayı sıfır araç satışlarının neredeyse durma noktasına geldi. 

119
50 bin TL altına alınabilecek arabalar - Sayfa 2

Bazı markalar ellerinde olan araçları sattı, bazılarında da stokta otomobil kalmaması nedeniyle satışlar durdu.  İkinci el otomobillere de talep arttı ancak orda da çok büyük fiyat artışları oldu. Şu an ikinci el araçlarda da fiyatlardan dolayı bir durgunluk söz konusu. Ancak koronavirüs salgınından dolayı toplu taşıma kullanmak istemeyen vatandaşın ucuz ikinci el araç arayışı devam ediyor 
 

219
50 bin TL altına alınabilecek arabalar - Sayfa 3

Fiyatların uçtuğu bu dönemde yine de umut var.  50.000 liraya alınacak en iyi araba marka ve modelleri sizler için derledik. Fiyat ve performans aracı olan Palio yedek parça sıkıntısı çekmek istemeyenlerin de almak isteyeceği araçlar başında geliyor. 50 Bin TL'ye 2000 model bir Palio sahibi olabilirsiniz.

319
50 bin TL altına alınabilecek arabalar - Sayfa 4

İşte sahibinden 50.000 liraya alınacak en iyi araba marka ve modelleri! 

419