1 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı mı? İşte koranavirüs vaka sayısında son durum

Koronavirüs vaka sayısı yeniden artışa geçti. Vatandaşlar 1 Ağustos koronavirüs tablosunun açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Artık haftalık olarak açıklanan Covid-19 vaka sayısı bir önceki haftaya göre artış gösterdi. İşte detaylar... 

1 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı mı? İşte koranavirüs vaka sayısında son durum - Sayfa 1

Koronavirüs vaka sayıları yeniden vatandaşın korkulu rüyası haline geldi. Sağlık Bakanlığının yayınladığı haftalık koronavirüs tablosuna göre 18-24 Temmuz arasında hasta ve vefat sayısı belli oldu. 

1 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı mı? İşte koranavirüs vaka sayısında son durum - Sayfa 2

18-24 TEMMUZ 2022 KORONAVİRÜS TABLOSU

Güncel koronavirüs tablosu verileri, Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılıyor. Test, iyileşen, vefat ve vaka sayısı gibi verilerin yer aldığı 18-24 Temmuz 2022 tablosuna göre; koronavirüsten 157 kişi hayatını kaybederken 265 bin 962 kişi ise iyileşti. 

1 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı mı? İşte koranavirüs vaka sayısında son durum - Sayfa 3

Peki 1 Ağustos 2022 Koronavirüs tablosu açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı koronavirüs tablosu ile Türkiye'de koronavirüs vaka ve vefat sayısı açıklandı mı?

1 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı mı? İşte koranavirüs vaka sayısında son durum - Sayfa 4

1 AĞUSTOS 2022 KORONAVİRÜS VAKA SAYISI

Sağlık Bakanlığı tarafından 1 Ağustos 2022 koronavirüs tablosu verileri ile bugünkü koronavirüs vaka ve vefat rakamları açıklanmadı. Bakanlık tarafından güncel veriler gelince salgındaki son durum verileri de belli olacak.