Eski Beşiktaşlı Rodrigo Tello'dan Fenerbahçe ve Pellegrini açıklaması!

Bir dönem Türkiye'de Beşiktaş forması giyen Şilili futbolcu Rodrigo Tello, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında bulunan ünlü çalıştırıcı Manuel Pellegrini hakkında konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eski Beşiktaşlı Rodrigo Tello'dan Fenerbahçe ve Pellegrini açıklaması!

Spor Arena Dış Haber | Şili basınına konuşan Tello; "Türkiye'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş olomak üzere üç büyük kulüp var. En çok taraftar da bu takımlarda var. Fenerbahçe 6 yıldır şampiyon olamıyor ama çok güzel bir stadyumu, milyonlarca ve üst seviye antrenman tesisleri var. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri." dedi.

"KAYBEDERSE İŞLER KÖTÜYE GİDEBİLİR"

Pellegrini'nin görev alması halinde beklentinin çok yüksek olacağını söyleyen Tello; "Pellegrini Türkiye'ye giderse üzerinde büyük bir başarı baskısı olacak. Çünkü uzun zamandır başarılı olamayan bir kulübe gidecek. Türkler futbola karşı çok tutkulu.i Kanlarında bile futbol var. Pellegrini Fenerbahçe'de eğer kaybederse işler kötüye gidebilir." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER