Abdullahi Shehu: Şu an hedefimize odaklanmalıyız

Bursasporlu Shehu yaptığı açıklamada, “Şampiyon olup Süper Lig’e yükselmeyi hedefliyoruz. Kontratı zamanı gelince konuşacağız. Şu an hedefimize odaklanmalıyız” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Abdullahi Shehu: Şu an hedefimize odaklanmalıyız

TFF 1. Lig’de 27 Şubat Perşembe günü sahasında Altay’ı ağırlayacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde devam ederken, Bursaspor’un Nijeryalı oyuncusu Abdullahi Shehu açıklamalarda bulundu.

2-1 yenildikleri Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında savaştıklarını ancak futbolda böyle sonuçların olabildiğini kaydeden Shehu, “Tabii ki mutlu değiliz ama çalışarak daha iyi sonuçlar almak istiyoruz” dedi. Fikstür yoğunluğuna dikkat çeken deneyimli oyuncu, Altay maçını da değerlendirerek “Kolay bir maç olmayacak. Aynı zamanda Pazar günü tekrar bir maç oynayacağız. Bu mesleğimizin bir parçası ve her zaman buna hazır olmalıyız” diye konuştu.

Shehu, takımın son haftalarda kart cezalılarının artmasına ilişkin de bundan dolayı mutlu olmadıklarını, hiçbir oyuncunun da sahaya kart görme adına çıkmadığını dile getirerek, dikkat edeceklerini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER