Survivor Fulya Şahin kimdir?

Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alan Fulya Şahin kimdir? İşte ilk hafta elemesinde ismi yazılan ve oylama sonucu yarışmaya veda eden Fulya Şahin hakkında detaylı bilgiler...

VATAN VATAN
Survivor Fulya Şahin kimdir?

30 Ekim 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Fulya Şahin, Trakya Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu'nda (BESYO) eğitimini gerçekleştirdi. Futbol antrenörlüğü, Hentbol kaleciliği ve atletizm gibi alanlarda kendisini yetkin olarak tanımlayan Şahin, Survivor yarışmasına katılan iddialı isimlerden birisi olduğunu ifade ediyor.

Survivor gönüllüler takımının ilk yayınlanan tanıtımında Şahin'in sloganı, “Ben Fulya, adımı kazımaya geldim” oldu.

İkinci tanıtımda ise, "Ağaç olup kök salmaya değil, soyadımın hakkını verip uçmaya geldim" sloganıyla dikkat çekti.

Spor yaptığını dile getiren 25 yaşındaki Şahin, yarışmada sadece güçlü ve sporcu olmanın kendilerine yetmeyeceğini vurgulayarak ayrıca sağlam bir psikolojiye sahip olmaları gerektiğini dile getirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER