F.Bahçelileri heyecanlandıran iddia: Gol makinesi geliyor

Fenerbahçe'nin yeni hocası Vitor Pereira yeni sezon için takımını kampa alarak çalışmalarını sürdürürken sarı-lacivertliler transfer çalışmalarını da devam ediyor.

GASTE24 GASTE24
F.Bahçelileri heyecanlandıran iddia: Gol makinesi geliyor

Süper Lig'in gol kralı Aaron Boupendza ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin, Gabonlu futbolcunun transferinde son aşamaya geldiği belirtildi.

Hatayspor muhabiri Doğanay Yiğitoğlu, sarı-lacivertliler ile Akdeniz ekibinin büyük ölçüde anlaşmaya vardığını bildirdi.

Boupendza için iki kulüp arasında birçok teklifin konuşulduğunu aktaran Yiğitoğlu; bonservis bedeli artı bonuslar ve oyuncu takası noktasında ciddi ilerlemeler olduğunu ifade etti.

Hatayspor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Aaron Boupendza'nın Avrupa'dan da talipleri bulunuyor. 24 yaşındaki futbolcu, geçen sezon attığı 22 golle Süper Lig'de gol kralı olmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER