Mikromax Canvas 4 Hindistan'da Satışa Sunuldu

Akıllı telefon üreticileri son model akıllı telefonlarını MWC fuarında son kullanıcıya tanıtıyorken, bir diğer akıllı telefon firması Micromax ise Tuval 4 akıllı telefonunu sessiz sedasız bir şekilde Hindistan'da satışa sundu.

VATAN VATAN
Mikromax Canvas 4 Hindistan'da Satışa Sunuldu

Teknik özellikleri ile orta sınıf kategorisine giren Tuval 4,  Amdroid'in 5.0 Lollipop sürümü ile çalışıyor. Diğer Canvas serisinden farklı olarak çift SIM kart desteği de kullanıcılarına sunuyor. Dört çekirdekli 1.3 GHz hızında çalışan işlemcisini ve 1 GB RAM'i kalbinde özenle saklıyor. Arka kapağının altında 2,000 mAh kapasitesinde bir pil var ve bu pil ile akıllı telefonunuzu dolu dolu bir gün kullanma imkanı bulacaksınız.   Depolama özellerine gelecek olursak; 8 GB dahili bir hafızası var ve aynı zamanda microSD kart ile bu hafızayı 64 GB'a kadar arttırabiliyorsunuz. Çift LED flash destekli 8 megapiksel arka, 2 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası ile kaliteli ve canlı fotoğraflar çekebilirsiniz. Hindistan'da perakende satış fiyatı 113$'da alıcısını bekleyen Micromax Tuval 4 bir akıllı telefona çok miktar vermek istemeyen fakat, akıllı telefondan mahrum kalmayanlar için iyi bir seçim.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/02/micromax-canvas-4/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER