MicroSD Kart Destekli En İyi Akıllı Telefonlar

‘MicroSD Kart Destekli En İyi Akıllı Telefonlar' dan oluşan dosyamızla karşınızdayız.

VATAN VATAN
MicroSD Kart Destekli En İyi Akıllı Telefonlar

Apple iPhone sahipleri akıllı telefonlarının microSD kart yuvasına sahip olmadığını çok iyi biliyor. Ancak Android işletim sistemli akıllı telefonlar cephesinde üst seviye ürünlerde microSD kart desteğinin sunulduğunu görüyoruz. Tabii burada da her akıllı telefonda bu özellik yer almıyor. Bu durumun son günlerdeki popüler örnekleri ise Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri. Görünüşe bakılırsa Samsung microSD kart yuvası sunmama kararı almış durumda. Tabii bu yazının konusu Galaxy S6 serisi cihazlar değil. Bunun yerine ‘MicroSD Kart Destekli En İyi Akıllı Telefonlar' odak noktamız olacak. Son bir yılda kullanıma sunulan üst seviye akıllı telefonları kısaca tanıyacağız.

BlackBerry Passport

BlackBerry tarafından geliştirilen Passport günümüzün olağan akıllı telefon anlayışından biraz daha farklı bir tarza sahip. Cihazın 4.5 inç genişlikli dokunmatik ekranı 1440 x 1440 piksel çözünürlük ve 453 PPI piksel yoğunluğu değeri sunuyor. 3 satırdan oluşan donanımsal QWERTY klavye bizlerle. Passport'un 32 GB dahili depolama alanı 128 GB'a kadar kapasitedeki microSD kartlarla artırılabilmekte. Ürün Eylül 2014'te kullanıcılarla buluşturulmuştu.

Sony Xperia Z3

Bilindiği gibi Sony'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia Z4 şu an yalnızca Japonya'da satışa sunuldu. Yani ülkemizde firmanın üst düzey akıllı telefonu olarak hala Xperia Z3 bulunmakta. İnce, su ve toza dayanıklı gövde tasarımıyla beğeni toplayan Xperia Z3 dikkate alınması gereken seçeneklerden biri konumunda.

Samsung Galaxy Note 4

Firmanın Galaxy Note serisi önceki akıllı telefonları gibi Galaxy Note 4'te de microSD kartlar kullanılabiliyor, birçok kullanıcının 32 GB kapasiteli dahili depolama birimiyle yetinmeyeceği açık. Ekim 2014'te satışa sunulan ürün Samsung'un en yüksek fiyatlı akıllı telefonları arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Note Edge

Galaxy Note 4 akıllı telefonla aynı dönemde duyurulan Galaxy Note Edge bu akıllı telefondan bir ay sonra yani Kasım 2014'te teknoloji mağazalarındaki yerini almıştı. MicroSD kart yuvası barındıran cihaz ekranının sağ kısmında yer alan ve işlevsel özellikler sunan kavisli bölgesiyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Huawei Honor 6 Plus

Arka kısmında çift 8 MP kamera ile gelerek dikkatleri üzerine çeken Huawei Honor 6 Plus geçtiğimiz yıl Aralık ayında kullanıcılarla buluşturuldu. Şık metal gövdesiyle beğeni toplayan ürünün 5.5 inç genişlikli ekranı 1920 x 1080 piksel çözünürlük değerine sahip. Sekiz çekirdekli Kirin 925 işlemcisinin akıcı ve sorunsuz bir Android deneyimi sağladığını söylemek mümkün.

LG G Flex 2

2013 yılında pazara sunulan G Flex modelinin ardından LG'nin kavisli ekran tasarımına sahip ikinci akıllı telefonu konumundaki G Flex 2 hayli yüksek performanslı Snapdragon 810 yongasetinden güç alıyor. Cihaz LG'nin birçok akıllı telefonu gibi microSD kart yuvası ile geliyor.

ASUS ZenFone 2

ZenFone serisi akıllı telefonlarıyla son iki yılda fırtınalar estiren ASUS'un güncel ZenFone 2 akıllı telefonu da Intel Atom işlemcisi ile geliyor. Akıllı telefonda 4 GB RAM ve 64 GB kapasiteli artırılabilir dahili depolama alanı mevcut. Ülkemizde de yoğun ilgi görmesini bekliyoruz.

HTC One M9

2013'te kullanıcılarla buluşturulan HTC One'da microSD kart desteği bulunmuyordu. Sonrasında HTC fikir değiştirdi ve One M8 modeline microSD kart yuvası dahil edildi. Bu yılın güncel modeli One M9'da da microSD kart yuvası yer alıyor. Snapdragon 810 işlemci ve 20 MP çözünürlüklü ana kamera ile akıllı telefon iddialı bir seçenek olduğunu kanıtlıyor.

LG G4

Deri arka kapaklı şık tasarımı, yüksek görüntü kalitesi sunan ekranı ve eşsiz kamera performansıyla adından söz ettiren LG G4 akıllı telefonda sevindirici şekilde microSD kart yuvası sunuluyor. Altı çekirdek işlemcili Snapdragon 808 yongaseti ile dikkat çeken cihazda 16 MP çözünürlüklü ve sektörün şu anda en başarılı fotoğraf ve video çekim performansını sağlayan ana kameraya yer veriliyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/05/26/microsd-kart-destekli-en-iyi-akilli-telefonlar/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER