‘Cumhuriyet’e giden yol’ Taksim’de

İletişim Başkanlığı, Taksim Meydanı’na ‘Cumhuriyet’e giden yol’ adıyla dijital gösterim merkezi kurdu. Ücretsiz olarak ziyaretçilerini ağırlayacak merkez dün açıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Cumhuriyet’e giden yol’ Taksim’de

600 metrekare kapalı alana sahip merkezde, 300 metrekare LED ekranlarda 4 ayrı bölüm halinde ‘Direnişin Destanı’, ‘Anadolu Kahramanları’, ‘Cumhuriyet Sevinci’ videoları dijital hologramlar ve üç boyutlu görseller eşliğinde sunuluyor.

‘Cumhuriyet’e giden yol’ Taksim’de - Resim : 1

Dijital gösterim merkezindeki videolarda İngilizce altyazılar da bulunuyor. Merkezin ilk ziyaretçileri arasında turistler de yer aldı. “Atatürk’ü görünce hemen girdim içeri” diyen Songül Yılmaz dijital gösterim merkezini gezdikten sonra, “İnsan çok mutlu oluyor” diyerek herkesi merkezi görmeye davet etti. ‘Cumhuriyet’e giden yol’ dijital gösterim merkezi, Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıldönümünün kutlanacağı 29 Ekim Salı günü akşama kadar ziyarete açık olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER