Gaziantep FK'da Jefferson takımla çalışmalara başladı

Gaziantep, Süper Lig'in 31. haftasında 20 Mart Cumartesi günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gaziantep FK'da Jefferson takımla çalışmalara başladı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre futbolcular 1 günlük iznin ardından tesislerde toplanarak teknik direktör Ricardo Sa Pinto yönetiminde antrenmana çıktı.

30. haftadaki Yukatel Denizlispor mücadelesinde forma giyen futbolculara ısınma bölümünün ardından özel program eşliğinde yenilenme çalışmaları uygulanırken, diğer futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı.

Sakatlıktan çıkan Jefferson takımla çalışmaya başlarken Denizlispor maçında rakibinin sert müdahalesiyle yaralanan ve kulağına dikiş atılan futbolcu Junior Morais tedbir amaçlı idmana katılmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER