Gücünü doğadan alan film: Kovan

Pandemi sırasında vizyona giren ilk Türk filmi “Kovan”ın özel gösterimi önceki gün gerçekleşti. Meryem Uzerli’nin başrolünde yer aldığı yapım, insan ve doğa ilişkisini anlatıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gücünü doğadan alan film: Kovan

Meryem Uzerli’nin başrolü Feyyaz Duman, Hakan Karsak ve Burcu Salihoğlu ile paylaştığı “Kovan” filmi için önceki gün Kanyon AVM’de özel bir gösterim gerçekleşti.

Uluslararası festivallerden ödülle dönen film, Almanya’dan gelip Artvin’de arıların dünyasında kendine bir varlık edinmeye çalışan bir kadının öyküsünü anlatıyor.

Yönetmen Eylem Kaftan, “Kovan, tehdit altında olan doğal kaynaklarımızın modern insana direnmesini anlatan bir çevre filmi. İnsanın doğanın dengesini bozmasının nasıl ölümcül sonuçlar doğuracağını 2020 yılı pandemi süreciyle hatırladık” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER