Yeni Game Ready Sürücüsü ve NVIDIA DLSS Desteğiyle Güçlendirilmiş "The Medium" Geliyor

NVIDIA, korku oyunu The Medium'un yanı sıra bugün satışa sunulan yeni GeForce RTX 30 Serisi dizüstü bilgisayarlara destek sunan en yeni GeForce Game Ready sürücüsünü piyasaya sürdüğünü duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni Game Ready Sürücüsü ve NVIDIA DLSS Desteğiyle Güçlendirilmiş "The Medium" Geliyor

28 Ocak’ta piyasaya sürülecek Bloober Team’den The Medium, aynı anda iki farklı gerçeklikte korku hayranlarına benzersiz bir deneyim sunacak. PC'de, The Medium’un rahatsız edici ve baskın atmosferi Microsoft DirectX Ray Tracing (DXR) ve NVIDIA DLSS ile daha da geliştirildi. 

Sadece GeForce NOW’ın Çözebileceği Gizem

Siz de bilgisayarınızdan uzakta ve yine de ışın izlemeli grafiklerle The Medium'u oynamak istiyorsanız RTX ve DLSS desteği ile The Medium'u GeForce NOW’da oynayabilirsiniz. Ücretsiz üyeliğe sahip oyuncuların da dahil olduğu tüm üyeler, The Medium’u lansman gününde oynama şansını yakalayabilecekler. Kurucu üyeler, en yoğun saatlerde ilk sırada olarak genişletilmiş oturum sürelerine RTX ve DLSS teknolojileri sayesinde en yüksek kalitede görsellerle oyuna eş zamanlı olarak erişebilecekler. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER